Meny
 

SebastienBruno

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-19

Etasjeplan

1. etg.

SebastienBruno er en eksklusiv dessert og sjokoladeforretning, eller chocolatiers francais, som det heter i Frankrike. Den nye butikken på Strømmen Storsenter blir den åttende for kjeden som allerede finnes på Frogner, Mathallen, Oslo City, Steen&Strøm Magasin, Asker, Tønsberg og Ski. 

Butikkategori:

Bubble Tea

Nå får du Bubble Tea hos Sebastien Bruno!

Bubble Tea er en forfriskende drikke som ble til i Taiwan på 80-tallet.
Videre har den spredt seg utover Asia og videre til Europa og Amerika og er per dags dato veldig populær.  Orginalt er Bubble Tea en blanding av svart te, melk og sirup / honning og kokt Tapioca-kuler. Men nå kommer Bubble Tea i ulike smak og farger, med drøssevis av ulike topping. Det som er så gøy og smakfultl med drikken er at den kan kombineres på mange måter og tilpasses de fleste. Drikken blir som en snacks og drikke i samme slurk, på grunn av de store sugerørene man bruker til drikken.

 

Tea Fusion er et norsk Bubble Tea merke med hovedfokus på nyskapning, høyest kvalitet, stort utvalg og god service.

Vårt konsept gjenspeiler merkenavnet "Tea Fusion". Ordet "Fusion" betegner prosessen eller resultatet av å slå sammen to eller flere ting for å danne en ny enhet. Ved å sette sammen forskjellige smaker og elementer, i hovedsak av kvalitetste og melk, ønsker vi å skape en smakfull og gøyal drikke som passer enhver smak.

Tea Fusion tilbyr et bredt utvalg av Bubble Tea:

🥛 Milk Tea
🍍 Fruit Tea
🌱 Slush Tea
🍓 Smoothie Tea
🥂 Sparkling Tea
m.m.

Drikken er vegetariske (med vegansk opt.) og er importert fra et Taiwansk selskap lokalisert i Hamburg, Tyskland.

 

Velkommen til Sebastien Bruno!