Meny
 

Ringo Megastore

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-19

Kontakt

90 20 21 50

Etasjeplan

2. etg.

 

Ringo megstore er en av Norges største lekebutikker. Hos oss kan du finne noe til enhver anledning og til enhver alder. Hos oss vil du alltid finne de beste og kuleste varene til gode priser (vi matcher også enhver pris fra norske butikker, også online inkl.frakt). Opplevelser og god service står sentralt i vår filosofi, og hos oss er kunden proritet nr.1. 

 

Vi har noen av de beste utvalgene av kjente merkavarer som LEGO, Playmobil, NERF, Hot Wheels, Bruder, Cars, Paw Patrol, Peppa Pig, PJ Mask, Barbie, Baby Born, Sylvanian Families, Fisher Price, Lamaze, Playgro, Brio, Little Tikes, Boon, Dr.Brown, Schleich, Smallstuff, My Teddy, Kids Concept, Ravensburger, John Deere, Tomy, BERG, Stiga, Razor, Aquaplay, Intex

 

Vi har 365 dagers returrett, Prismatch og om mulig bestiller vi gjerne varer for kunder dersom noe skulle mangle i vårt allerede mega store sortiment.

 

Velkommen til oss!

 

Butikkategori:

Ringo Megastore fører nå BERG Trampoliner.

 

Med BERG som produsent er du sikret at du kjøper et produkt som er bygd på årevis av erfaring i produktutvikling, design og funksjonalitet.  

BERG har gjennom sin lange historie ikke bare utviklet kvalitetsprodukter, men også kanskje verdens største utvalg av tråbiler og trampoliner. Her er trampoliner i alle varianter og størrelser med ypperste sikkerhet. Tråbiler for alle aldre fra 2 år og de store tråbiler kan gjerne brukes også for voksne! God lekende trening for hele familien!

  BERGprodukter får du kjøpt hos Ringo Megastore Strømmen  

Trenger du reservedeler? En av de største fordelene med å velge en kvalitets trampoline er at du lett kan få tak i reservedeler, på den måten ungår du å måtte kjøpe en helt ny trampoline hvis en liten del skulle mangle eller være ødelagt.   Kom gjerne innom oss for en trampolineprat!