Meny
 

Toys R Us

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-19

Kontakt

21 62 33 20

Etasjeplan

2. etg.

TOYSRUS
Alltid moro!

TOYS”R”US er Nordens største leketøy kjede. Vi har ett kjempestort utvalg av leker til barn i alle aldere og til gode priser!

 

Vår ambisjon er at det alltid skal være moro å besøke TOYS”R”US og at vi skal gi deg de beste varene, fantastisk service og morsome opplevelser. Hos oss har vi ett bredt utvalg av sesong artikler som trampoliner, svømmebasseng, sykler og alt fra Lego til party artikler. Vi skal ha de mest kjente og beste merkevarene og tilbyr bla. LEGO®, PLAYMOBIL®, FISHER PRICE®, og også våre egene merkevarer slik som OUTRA® og SPIRE®.

 

Hos oss er vi alltid sikre på at våre varer er trygge å leke med og at de er produsert under trygge og ansvarlige forhold.

 

I over 20 år, har TOP-TOY drevet TOYS”R”US butikkene i Norden gjennom en lisens avtale. Og vi er med 72 varehus Nordens største leketøyskjede. TOP-TOY som også eier BR-Leker har tilsammen over 300 butikker i Nord-Europa og er den markedsledende aktøren. TOP-TOY ingikk i 2016 ett partnerskap med ett av Europas største kapitalfond EQT for å styrke virksomheten ytterligere.

 

Butikkategori: