Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-19

Kontakt

92 25 15 00

Etasjeplan

2. etg.

Varemerket Zizzi er med mer enn 120 butikker markedsledende i Skandinavia, og har en sterk merkekjennskap blant målgruppen. Vi er det raskest voksende curvy-merket i Norden, og jobber derfor nå med å utvide til andre deler av Europe og i takt med dette, utvikle vår e-handelsplattform.

 

Zizzi er mye mer enn kolleksjoner og kampanjer, det er et helhetskonsept som dekker attraktive franchisemuligheter med salg- og innkjøpsbackup, butikkaktiviteter, opplæring av personale, markedsføring, PR og mye mer.

 

Zizzi har dessuten utviklet sitt eget unike butikkinventar, som i tillegg til å gi klærne en optimal disponering, bygger på ønsket om å gi våre kunder den ultimate butikkopplevelsen, både gjennom sortimentet i butikken, servicenivået og den generelle stemningen når man kommer inn i en Zizzi-butikk.

 

Når våre kunder kommer inn i en Zizzi-butikk, er det avgjørende at de alltid føler seg velkommen og tatt vare på av profesjonelle hender. Stemningen i butikken skal være imøtekommende og varm, og Zizzi-kunder skal alltid oppleve å få en god og seriøs veiledning de kan stole på.

 

Merker:

Butikkategori:

Zizzi

Kundekveld hos Zizzi

 Velkommen til kundekveld hos ZIZZI 25. april kl.18-21. 

Det blir lett servering, -20% på fullt antrekk og goodiebags til de 20 første som handler for 2.000.-.

 

Velkommen til Zizzi Strømmen